Asukasluku: 46 500

  Pinta-ala: 336 km2

Helsingin keskustaan: 40min

Tunnethan Hyvinkään?

Hyvinkää on Uudenmaan viidenneksi suurin, noin 47 000 asukkaan tapahtumarikas kaupunki, joka tarjoaa hyvät puitteet ja monipuolisesti vaihtoehtoja asukkailleen eri elämänvaiheissa. Rakennamme ja kehitämme kaupunkia suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti.

Tarjoamme mahdollisuuksia erilaisiin elämyksiin ja kokemuksiin niin ulkoilun, kulttuurin kuin liikunnan saralla ympäri vuoden.

Meidät tunnetaan vuoden 2020 Suomen pizza-pääkaupunkina. Täällä sijaitsee myös Suomen paras olutravintola 2020 sekä Suomen ensimmäinen Joutsenmerkitty päiväkoti.

Seuraa Hyvinkäätä somessa:

Tutustu hyvinkääläiseen

”Olen sekä lumilautailija, että skeittaaja ja molempiin lajeihin löytyy hyvät harrastamisen mahdollisuudet Hyvinkäältä. Täällä on tosi monipuolinen skeittiparkki ja siksi tänne tulee ulkopaikkakuntalaisiakin käymään. Vietän skeittiparkissa käytännössä koko kesän. Sveitsin Hiihtokeskuksesta löytyy useita rinteitä. Siellä saa nopeita toistoja ja sitä kautta siellä pystyy kehittymään hyvin.

Parasta Hyvinkäässä on juuri se, että täällä on monipuoliset liikuntamahdollisuudet.

Henna Ikola

Henna Ikola on 22-vuotias ammattilaislumilautailija ja syntyperäinen hyvinkääläinen.

Hennan kuuma grillireseptivinkki

Grillissä pizzaa

Pelliliseen pizzaa tarvitset:

2 dl vettä

1/3 pkt hiivaa (n.15g)

5 dl vehnäjauhoja

Ripaus öljyä

Ripaus suolaa

Täytteet oman maun mukaan

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää jauhot ja alusta taikina kimmoisaksi. Tämän jälkeen anna taikinan kohota. Kun taikina on kohoamassa, voit pilkkoa täytteet valmiksi ja valmistaa tomaattikastikkeen.

Kun taikina on kohonnut tarpeeksi, levitä siitä haluamasi kokoiset pizzapohjat ja asettele pizzaan omavalintaiset täytteet. Paista grillissä pizzakivellä kunnes pizzasta tulee rapea. (n. 5 min).

Omaan suosikkipizzaani tulee ilmakuivattua kinkkua, ananasta, kirsikkatomaatteja sekä tietysti juustoa! Lisäksi paistamisen jälkeen tykkään laittaa pizzan päälle rucolaa ja dipata valmiita pizzapaloja valkosipulimajoneesiin.

Hyviä pizzahetkiä! 🙂

Seuraa Tuusulan asuntomessuja ja KUUMA-seudun tapahtumia sosiaalisessa mediassa

Instagram has returned invalid data.