Asukasluku: 44 000

  Pinta-ala: 40 km2

Helsingin keskustaan: 30min

Mahdollisuuksia ja iloa

Järvenpäässä urbaani elämäntapa sekä suomalainen luonto kietoutuvat yhteen virkistävällä ja kestävällä tavalla. Turvallisessa sekä tiiviissä kaupungissa elämä on sujuvaa ja liikenneyhteydet toimivat moneen suuntaan.

Järvenpäässä arvostetaan alueen poikkeuksellista kulttuuriperintöä ja luodaan jatkuvasti uutta. Täällä saa nauttia ilahduttavan erityyppisistä taide- ja kulttuurielämyksistä ympäri vuoden sekä harrastaa monipuolisesti.

Rohkeasti uudistuva Järvenpää toivottaa uudet asukkaat tervetulleiksi. Kaupungin rento ja kannustava ilmapiiri kutsuu kaikki mukaan yhteiseen tekemiseen.

Seuraa Järvenpäätä somessa:

Tutustu järvenpääläiseen

”Järvenpäässä pääkaupunkiseudun vilkas kaupunkielämä kohtaa rauhallisemman elämäntyylin juuri mulle sopivassa mittasuhteessa. Sopiva kombo vähän kaikkea: perhettä ja ystäviä, yhteisöä ja elämyksiä, mahdollisuuksia ja inspiraatiota.

Kovaa vauhtia kehittyvässä kaupungissa draivi ja innostus on käsin kosketeltavissa!

Juha Elo

Juha on paljasjalkainen järvenpääläinen yrittäjä.

Juhan kuuma grillireseptivinkki

Teriyaki-marinoitua tataki-tonnikalaa

Tarvitset:

Teriyaki-kastiketta

Tuoretta tonnikalaa

Seesaminsiemeniä

Lisäksi parsaa ja
miniluumutomaatteja

Marinoi tonnikalaa ennen grillausta n. 20 minuuttia. Marinadin voit kikkailla itse, mutta kaupan teriyaki-kastikkeet sopivat tähän tarkoitukseen myös erittäin hyvin.

Lämmitä grilli erittäin kuumaksi ja ruskista tonnikala molemmin puolin. Jätä sisältä mahdollisimman raa’aksi. Nosta kala grilliltä suoraan kelmuun ja pakkaseen, jotta kypsyminen pysähtyy ja kala on helpompi leikata.

Grillaa sillä välin oheen vaikkapa parsaa ja miniluumutomaatteja. Kun kala on kohmeista, ota se pois pakkasesta ja leikkaa terävällä veitsellä mahdollisimman ohuiksi siivuiksi.

Viimeistele seesaminsiemenillä, nosta lautaselle ja nauti!

Seuraa Tuusulan asuntomessuja ja KUUMA-seudun tapahtumia sosiaalisessa mediassa

Instagram has returned invalid data.