Asukasluku: 39 000

  Pinta-ala: 225 km2

Helsingin keskustaan: 35 min

Elämisen taidetta

Jokainen meistä on oman elämänsä taiteilija. Tuusulassa voi rakentaa omanlaisensa elonkaaren: pienen kunnan edut, suuren kaupungin kyljessä antavat mahdollisuuksia vaikka mihin.

Vireät kyläyhteisöt, lukuisat museot ja persoonalliset tapahtumat pitävät kunnan sykettä yllä. Irtioton maailman ääriin voi tehdä silti helposti – onhan Suomen kansainvälisin lentokenttä lähellämme.

Tuusulassa panostetaan asukkaat mukaan osallistavaan ja yhteisölliseen toimintakulttuuriin. Koko kunnan alueella on mahdollista nauttia mahtavastakulttuuriperimästä.

Seuraa Tuusulaa somessa:

Tutustu tuusulalaiseen

”Tuusula on kaunis ja rauhallinen kunta asua, yrittää ja harrastaa.

Olen asunut Tuusulassa 5-vuotiaasta saakka. Perustin myös oman yritykseni Heidin Kauneuskellarin tänne 8 vuotta sitten, joten elämäni pyörii hyvin vahvasti kotikunnassani. Myös perheeni harrastus, maastopyöräily, tapahtuu pääosin Tuusulan metsissä.

Heidi Lönnqvist

Heidi on tuusulalainen yrittäjä.

Heidin kuuma grillireseptivinkki

Herkulliset grillinyytit

Perunaa

Kesäkurpitsaa

Punasipulia

Paprikaa

Herkkusieniä

Pekonia

Koskenlaskija-juustoa

Suolaa

Mustapippuria

Meidän perheen suosikkigrilliherkku on grillinyytit. Tässä ruoassa hyvänä puolena on se, että jokainen voi tehdä juuri omanlaisensa nyytin, joko kasvis- tai lihaversion.

Oma lempinyyttini sisältää perunaa, kesäkurpitsaa, punasipulia, paprikaa, herkkusieniä, pekonia, Koskenlaskija- juustoa sekä ripauksen suolaa ja mustapippuria.

Kaikki ainekset pilkotaan ja laitetaan folioon tai metalliseen grilliastiaan. Nyytin annetaan olla grillissä niin kauan kunnes vihannekset ovat sopivan pehmeitä.

Todella yksinkertainen ja herkullinen grilliruoka!

Seuraa Tuusulan asuntomessuja ja KUUMA-seudun tapahtumia sosiaalisessa mediassa

Instagram has returned invalid data.