Asukasluku: 29 000

  Pinta-ala: 567 km2

Helsingin keskustaan: 45 min

Aktiivisten ihmisten Vihti

Vihdin kunta sijaitsee sopivan lähellä pääkaupunkiseutua, Turun moottoritien ja valtatie 25:n risteyskohdassa. Tulevaisuudessa liikenneyhteydet paranevat entisestään, sillä Vihti on mukana Turun Tunnin juna -hankkeessa.

Meillä arki on toimivaa ja luonto on aina lähellä. Tiesitkö, että suurin osa Nuuksion kansallispuistosta sijaitsee Vihdissä?

Vihdissä asut siellä, missä elät.

Seuraa Vihtiä somessa:

Tutustu vihtiläiseen

”Vihdin Nummela valikoitui asuinpaikakseni sen loistavan sijainnin vuoksi. Vaikka työpaikat vaihtelisivat pk-seudulla minne tahansa, muuttotarvetta ei tule. Muuton jälkeen huomasin yllätyksekseni, miten aktiivista elämä täällä on. Voin lasketella, keilata, uida, tehdä porrastreeniä, hiihtää, käydä leffassa, frisbeegolfata ja treenata ulkona kuntolaitteissa. Kaikkea on lähellä ja metsäänkin pääsee kotiovelta. Kunnassa on myös hyvä henki; ihmiset haluavat toimia yhteisen hyvän puolesta.

Hanna Jokitöyrä

Hanna työskentelee markkinoinnin parissa ja on asunut Vihdissä 10 vuotta.

Hannan kuuma grillireseptivinkki

Grillattu pekoniparsa suorin vartaloin

1 paketti pekonia

1 nippu vihreää parsaa

1 halloumijuusto

2 tl hunaja

1 rkl balsamicoa

1 rkl pinjansiemeniä

Tuoreita yrttejä, esim. basilikaa tai lipstikkaa

Lisäksi: keitettyjä perunoita ja lempisalaattiasi

Venytä käsiäsi pitkälle eteen ja nappaa jääkaapista toiseen käteen parsanippu ja toiseen pekonipaketti. Pyörittele ranteita vasta- ja myötäpäivään. Huuhtele parsa. Mikäli parsa on kovin paksuvartista, kuori varren alaosasta hieman. Leikkaa puumaiset päät pois. Tee välillä kyykkyliikettä. Pidä ylävartalo suorana, älä kallista eteenpäin. Kiedo pekoni parsan ympärille.

Pyörittele hetki hartioita. Leikkaa sitten halloumi n. 1cm paksuiksi pihveiksi ja sivele ne hunajalla. Aseta parsat ja halloumi hyvin esilämmitetyn grillin ritilälle. Grillaa ahke-
rasti käännellen, kunnes pekoni on kauniin ruskeaa. Keinu grillauksen aikana varpaille ja takaisin.

Aseta halloumi ja parsat lautaselle, koristele yrteillä ja tarjoa balsamicoon sekoitetun hunajan kera. Ripottele sormia heilutellen muutama pinjansiemen halloumin päälle. Lisukkeena käy salaatti ja uudet perunat. Syö, nauti, odota tunti ja lähde kävelylle. Valmis!

Seuraa Tuusulan asuntomessuja ja KUUMA-seudun tapahtumia sosiaalisessa mediassa

Instagram has returned invalid data.